Ce au descoperit polițiștii despre femeia care s-a aruncat cu copii în brațe de pe un bloc. Urma să se căsătorească cu tatăl copiilor, de care divorțase


Detalii noi despre tragedia cumplită care a șocat România. Femeia de 33 de ani care s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje, împreună cu copiii ei, un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani, urma să se căsătorească cu tatăl copiilor ei de care divorţase în urmă cu mai multă vreme, transmite News.ro.

Tatăl celor doi copii de 3 şi 6 ani se află în Austria, unde plecase la muncă. Urma să se recăsătorească cu mama copiilor săi, actele fiind depuse la Primăria Timişoara în data de 19 aprilie. Cei doi au divorțat în urmă cu mai multă vreme, iar femeia a încercat să îşi refacă viaţa alături de un alt bărbat, însă, după un timp, a decis să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei, potrivit sursei citate.

Femeia nu locuieşte în blocul cu 10 etaje de pe terasa căruia s-a aruncat alături de cei doi copii ai ei, ea s-a deplasat la această adresă cu o maşină. 

Reamintim că o tragedie teribilă a avut loc, marți dimineață, la Timișoara, unde o femeie s-a aruncat în gol împreună cu cei doi copii ai săi, de pe un bloc cu zece etaje. 

Citește și: Tragedie cumplită. O mamă a decis să se sinucidă și s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc, cu cei doi copii ai săi în brațe

Comentarii Facebook