Vineri 3 Februarie

Zâmbitoare în fotografii, dar cu sufletul în bucăți. O mamă a decis să le ia viața celor doi copii ai săi pentru că se simțea obosită


Crimă halucinantă în Brazilia! O femeie și-ar fi ucis cei doi copii pentru că se simțea obosită și nu mai putea avea grijă de ei financiar și emoțional. După crimă, femeia le-a păstrat cadavrele copiilor timp de două săptămâni, până la venirea polițiștilor. Atenție, urmează informații cu puternic impact emoțional!

Femeia din Brazilia, în vârstă de 31 de ani, i-a ucis pe Alice Nardes de Oliveira (9 ani) și pe Joaquim Nardes Jardins (3 ani) copiii săi, în apartamentul său din Guarapuava, Parana. Polițiștii au aflat de crima îngrozitoarea de la avocatul la care a apelat femeia. Acesta i-a mărturisit tot, după 14 zile de la decesul copiilor. Înfiorat de gestul mamei, a anunțat autoritățile, iar acestea au descins în casa femeii. Ofițerii au găsit cadavrele celor doi copii pe pat, care se aflau în stare avansată de putrefacție. Potrivit polițiștilor, copiii erau acoperiți cu pături, pentru ca mirosul să nu se simtă foarte tare.

fam.jpeg

Ea a spus că băiatul a fost omorât prin sufocare cu o pernă, iar mai târziu, fata a fost strangulată cu o eșarfă, însă așteptăm un raport care să confirme faptele. Femeia ar fi comis crimele acum 14-15 zile. Susține că se simțea foarte obosită și singură și că nu își mai permitea să îi crească, nu doar din punct de vedere financiar, dar și emoțional. Așa că inițial a vrut să se sinucidă, dar copiii nu aveau pe cine să se bazeze și i-a omorât pe ei. Probele arată că băiatul a fost ucis pe 13 august, iar fata pe 17 august. Dacă se demonstrează, copila ar fi stat cu fratele ei așa timp de patru zile”, a povestit un purtător de cuvânt al poliției. Se pare că în tot acest timp, femeia și-a continuat viața în modul firesc, mergând în continuare la serviciu. Ea a fost arestată pe parcursul anchetelor desfășurate de polițiști, potrivit stirileprotv.ro.

Comentarii Facebook