Joi 19 Mai

Zâmbitoare în fotografii, dar cu sufletul în bucăți. Drama prin care trecuse Iulia, mama sinucigaşă din Timişoara: „A simţit că nu mai poate”


Tânăra mamă, care s-a aruncat de la etajul zece cu cei doi copii în braţe, ar fi suferit de depresie. Moartea tatălui, dar şi divorţul ar fi împins-o la gestul teribil. Iulia ar fi făcut şedinţe de psihoterapie pentru a depăşi momentele de cumpănă.

O depresie teribilă ar fi prins-o în capcană pe Iulia. Mereu zâmbitoare în fotografii, dar cu sufletul în bucăţi. Absolventă de psihologie, tânăra n-ar fi ştiut cum să-şi gestioneze tristeţea care o măcina. În urmă cu 10 ani, a suferit primul şoc puternic: pierderea tatălui. Bărbatul era în parc când i s-a făcut brusc rău. Apoi stările de depresie s-au accentuat în urmă cu doi ani, după divorţ. A urmat şedinţe de psihoterapie şi totul părea să se aşeze în viaţa sa. Era doar o aparenţă, scrie observatornews.ro.

A ţinut în ea, s-a frământat. A simţit că nu mai poate. Depresia este o boală foarte gravă. Chiar dacă mulţi nu o iau în serios, ajungi la un moment dat când nu mai eşti coerent. Îşi idolatriza copiii. Ea a fost tot timpul cu chef de viaţă. Ea tot timpul trebuia să fie iubită. Tot timpul trebuia să fie în centrul atenţiei. Tot timpul i-a fost teama să nu rămână singură”, a explicat Alina Radi, prietena Iuliei, pentru sursa citată.

Prietena Iuliei nu-şi poate explica gestul teribil. O ştia liniştită şi pregătită să se recăsătorească cu tatăl copiilor.  Doar că, surse Observator spun că cei doi ar fi trebuit să aibă ceremonia la sfârşitul lunii trecute, dar ar fi renunţat în ultimul moment. Ar putea fi picătura care să fi umplut paharul suferinţei pentru tânăra mamă.

Comentarii Facebook