Vlogger spaniol pedepsit de judecători pentru că a umilit un cerşetor român - VIDEO


Un vlogger din Spania a fost pedepsit de Curtea Supremă din Spania, după ce umilit un om al străzii român. Tânărul i-a dat biscuiţi cu pastă de dinţi și a filmat totul, pentru a avea conținut pe contul său de YouTube.

Tânărul, cunoscut pe YouTube sub numele de ReSet, nu mai poate activa pe platformă timp de cinci ani. De asemenea, a fost condamnat la 15 luni de închisoare şi la plata a 20.000 de euro despăgubiri morale. El câștigase 2.180 de euro din vizualizările făcute cu clipul în care îl umilea pe cerșetor, notează elpais.com

Vloggerul a realizat video-ul ca urmare a unei provocări

Vloggerul a filmat clipul video în urma unei provocări propuse de abonaţii săi, o metodă frecventă de a obține un angajament mai mare pe rețelele sociale. ”ReSet” a umplut nişte biscuiți cu pastă de dinţi şi i-a dat unui om al străzii.

După ce clipul a devenit viral, bărbatul umilit de vlogger a fost identificat. Acesta este un cioban din România, în vârstă de 52 de ani. Românul le-a spus polițiștilor că a fost abordat de vlogger, care i-a dat 20 de euro și biscuiții, fără a-i spune că sunt plini cu pastă de dinți. Sfătuit de oamenii legii, ciobanul român a depus plângere. 

Kanghua Ren s-a scuzat după incident, dar degeaba

Kanghua Ren are 1,1 milioane de abonaţi, iar după incident a publicat un clip în care şi-a cerut scuze pentru fapta sa şi a punctate că a făcut un gest imatur.

Îmi pare foarte rău. Totul a fost ca o glumă.Intenţia mea nu a fost să îl jignesc. Am abandonat liceul pentru a urma această carieră. Mă descurcam bine. Şi apoi s-a întâmplat asta. Presa m-a încurcat”, a spus, la vremea aceea, vlogger spaniol.

Comentarii Facebook