Vladimir Putin suferă de „cancer intestinal în fază terminală”, potrivit unei surse de la Pentagon, citată de un tabloid britanic


Dictatorul de la Moscova, ar suferi de „cancer intestinal în fază terminală”, conform unei surse de la Pentagon, citată de Daily Star, după ce liderul de la Kremlin a apărut în public cu fața umflată, după invazia Ucrainei.

​​Sursa precizează că „faţa umflată” a liderului de la Kremlin sugerează că ia medicamente pentru cancer sau steroizi. Informaţiile nu pot fi încă verificate şi nu au fost confirmate de alte surse.

Sursa Daily Star, care este un ofiţer militar a precizat că analiştii au studiat comportamentul şi înfăţişarea lui Putin, în vârstă de 69 de ani, şi consideră că preşedintele Rusiei este grav bolnav. Oficialul american a declarat pentru Daily Star că expresia lui Putin, lipsită de zâmbet, arată că suferă constant şi ar putea fi în agonie: „În trecut l-am văzut zâmbind, dar în 2022 sunt puţine poze cu el arătând fericit”.

Oamenii noştri sunt cred cu tărie că este bolnav, deoarece este preocupat de COVID-19 şi îşi ţine personalul la distanţă”, a mai adăugat sursa.

Lord David Owen, fost secretar de stat pentru afaceri externe și Commonwealth din UK, spune că înfățișarea liderului rus pare a trăda folosirea steroizilor anabolizanți, substanțe folosite de atleți pentru creșterea performanței, dar care au efecte secundare vizibile și periculoase. Așa s-ar explica schimbările evidente de pe chipul liderului rus. 

Uitați-vă la fața lui, cum s-a schimbat. Acum are o față ovală. Oamenii zic, oh, e operație estetică sau Botox, dar eu nu cred asta nicio clipă. El e pe steroizi anabolizanți pentru culturiști, că este mândru de mușchii lui și se dezbracă la bustul gol, ori e pe corticosteroizi. Dacă iei aceste substanțe așa ți se transformă fața”, a declarat Lord Owen, la Times Radio.

Comentarii Facebook