VIDEO. Petrecere în toată regula la o școală. Doi elevi dansează pe bănci, cu profesoara la catedră


Scandal la o școală din Mureș, după ce doi elevi au fost filmați dansând pe bănci, cu profesoara la catedră. Imaginile au devenit rapid virale și au stârnit revolta internauților. Profesoara spune că totul s-a întâmplat în pauză şi le-ar fi atras atenţia copiilor să coboare de pe bănci.

Totul s-a petrecut într-una din sălile de clasă ale Școlii Gimnaziale din comuna mureșeană Valea Largă. În filmarea obținută de publicația zidezi.ro, se poate vedea cum doi elevi neastâmpărați dansează pe bancă și fac o gălăgie de nedescris. Filmarea a fost realizată în primul semestru din anul școlar 2021-2022, iar profesoara era de față. Între timp acea profesoară a devenit şi directoare a şcolii.

Era în pauză și filmulețul ține 27 de secunde. Li s-a atras atenția să coboare, însă partea aceea nu există. Eram la catedră cu o elevă, îi dădeam explicații și pe urmă li s-a atras atenția. Așa ceva nu se întâmplă în orele de limba franceză sau engleză", spune directoarea școlii, Petruța Bungardean, citată de Antena 3

Primarul localității are şi el o explicaţie pentru cele întâmplate. Elevii erau în timpul pandemiei, nu puteau ieşi din clase şi nu aveau unde să îşi consume energia.

Comentarii Facebook