VIDEO - O biblie, singurul obiect rămas intact, după un incendiu care a mistuit o locuință. Pompier: „Auzisem de această minune”


Biblia a scăpat intactă dintr-un incendiu care a mistuit complet o locuință din Vâlcea. A fostsingurul obiect care nu a ars în încăpere, ai observat pompierii care au intervenit la stingerea incendiului. Incendiul s-a produs la o casă de locuit din comuna Frâncești, județul Vâlcea, acum două zile.

La finalul intervenției, salvatorii au început să caute elemente care să indice cauza izbucnirii incendiului. Spre uimirea lor, pompierii au descoperit că, în ciuda flăcărilor puternice, Biblia a rămas singurul obiect intact în camera unde a izbucnit incendiu, potrivit Vocea Vâlcii.

Auzisem de această minune dar in această dimineață am văzut cu ochii mei! A ars tot în cameră, însă BIBLIA a rămas intactă! PS: Felicitări Primarului comunei Frâncesti pentru spiritul civic!” a scris, printr-o postare pe pagina ssa de Facebook, Tiberiu Ninciuleanu, unul dintre salvatorii prezenți la incendiu.

Sursa video/foto: Tiberiu Ninciuleanu - Facebook

Comentarii Facebook