VIDEO - Moment sfâșietor! O pianistă, mamă a doi copii, cântă o melodie de rămas bun la pianul ei alb, în casa bombardată


Un moment sfâșietor a fost surprins într-o casă bombardată în Ucraina. Resemnată, o femeie își ia rămas bun de la căminul ei, devastat de suflul unei explozii petrecute la doar câțiva metri de casă, și cântă pentru ultima dată o melodie la pianul ei drag din living.

Pianista profesionistă Irina Maniukina a fost filmată îndepărtând cenușa de pe pianul ei, la doar câteva ore după ce o bombă a aterizat la 30 de metri de casa ei din Bila Tserkva, la sud de Kiev. 

Irina Maniukina, care are 48 de ani,a fost forțată să fugă din casa ei după un atac aerian care a devastat întreg cartierul rezidențial, sâmbătă, pe 5 martie. 

Mama a doi copii, Irina a fost filmată când ridică o husă neagră de protecție de pe pianul ei alb, înainte de a cânta o ultimă melodie.

Bomba a lovit chiar în mijlocul cartierului rezidenţial

În casă, fiica ei, Karina Maniukina, filmează căminul lor devastat, iar afară, vecinii stau în jurul unui crater uriaș apărut în mijlocul străzii. 

Nu o judecați, mama mea este o pianistă profesionistă și a decis să cânte înainte de a renunța la căminul nostru”, a scris fiica femeii, la filmarea postată pe TikTok, scrie Daily Mail.

CRATER BOMBA.jpg

Fiica pianistei a povestit clipele trăite chiar înaintea bombardamentului 

Dimineața mama și fratele meu au mers la piață, iar eu am stat în bucătărie și am făcut clătite. Noaptea a fost liniștită și nu a fost nicio alarmă cu sirenă în acea dimineață. N-am auzit niciun sunet și deodată am văzut un nor portocaliu-negru în dreapta mea. Până în acel moment, nu auzisem niciun avion sau nicio bombă zburând. După explozie, totul a fost distrus și în cenuşă. M-am uitat prin casă și am văzut că în camera fratelui meu începea un incendiu. Am sunat-o deja pe mama și ea și fratele meu s-au grăbit să se întoarcă acasă. Când au ajuns am stins focul împreună. După aceea, toată lumea a răsuflat uşurată, iar mama a decis să-şi adune gândurile şi să se aşeze la pian. Și-a luat rămas bun de la casa noastră”, a povestit fiica femeii.



Comentarii Facebook