VIDEO - Jaf în 12 secunde, filmat de camera de supraveghere. Doi bărbați au spart și jefuit o mașină parcată în fața unui club exclusivist


Mai puțin de 15 secunde, atât le-a trebuit unor hoți să fure tot ce au găsit într-o mașină parcată în fața unui club exclusivit din Bârlad. Tot incidentul a fost filmat de camerele de supraveghere amplasate la ieșirea din club. Indivizii au reușit să spargă geamul autoturismului cu un ciocan și să fure din mașină mai multe bijuterii lăsate pe bordul bolidului și un telefon mobil în valoare de peste 1500 de euro.

Hoți sunt doi bărbați, care cel mai probabil au acționat după ce au primit informații despre bunurile care se aflau în autoturism. Cei doi indivizi au venit pregătiți pentru a sparge respectiva mașină, asupra lor având un ciocan cu care au reușit să spargă un geam  lateral al mașinii, de unde au extras mai multe bijuterii și un telefon mobil care valorează aproximativ 8.000 de lei. Anchetatorii încă nu au reușit să identifice făptașii.

Polițiștii au venit la fața locului după ce tânărul care deține autoturismul a sunat la 112 și au început cercetările. Mai mult, după câteva ore, tânărul păgubit de telefon și cu bolidul avariat, a fost anunțat de soția sa că aceasta avea în mașină lăsate un lanț și două brățări de aur, care erau și ele dispărute.

Polițiștii sunt pe urmele hoților și au deja un cerc de suspecți. Este doar o chestiune de timp până când cei doi hoți vor fi prinși și trași la răspundere pentru fapta lor, potrivit VremeaNouă.ro.


Comentarii Facebook