VIDEO - Imagini cu momentul în care pasagerii unui tren oprit în mijlocul câmpului realizează că sunt înconjurați de flăcări


Pasagerii unui tren care s-a oprit brusc în Zamora, Spania, s-au panicat după ce au văzut pe fereastra trenului că sunt înconjurați de foc. Incendiile de vegetație din zona prin care trec șinele de cale ferată s-au extins pe toată lungimea șinelor, inclusiv până în locul în care se oprise trenul plin cu pasageri. 

A fost cu adevărat înfricoșător să văd cât de repede s-a extins focul. A fost o chestiune de secunde. Am simțit chiar și mirosul de fum în interiorul vagonului”, a povestit un călător. Imaginile video cu momentul în care trenul se oprește brusc arată oamenii din tren care privesc alarmați pe fereastră.

Flăcările arseseră vegetația din jur, iar fumul a întunecat cerul albastru. Niciun călător nu a fost rănit, a comunicat compania feroviară.

 

În Zamora, incendiile au mistuit zone mari de pădure în ultimele zile. În această regiune doi oameni au murit din cauza incendiilor de vegetație din  ultimele două zile - un cioban de 69 de ani și un pompier de 62 de ani care nu au mai putut scăpa de flăcări.

Peste 30 de incendii de vegetație din Spania au dus la evacuare a mii de oameni și au ars aproximativ 30.000 de hectare de teren în ultima săptămână.


Comentarii Facebook