”Minora” Lorena Buhnici îl apără neconcludent pe soțul vlogger, care vrea să vadă la tinere pe litoral piele fără vergeturi


Lorena Buhnici își apără soțul în fața valului de critici care vin de peste tot, după ce vloggerul a spus că nu îi place să vadă pe litoral piele cu vergeturi la femei. 

Un interviu în care informația clară a fost scoasă din context a dus la „priceperea” unor oameni de a ataca și de a arăta cu degetul.

Da, avem un număr mare de obezi (copii și adolescenți) în țara asta și cineva (soțul meu) a spus-o mai direct… la televizor. Când spun medicii nu mai facem postări în social media și nici nu mai criticăm.

De fapt, nici nu auzim! Cât despre ideea de misogin… cred că mulți nu au aflat definiția corectă. Las un link către… subiectul corect… ca să puteți dormi liniștite/liniștiți la noapte”, a scris Lorena Buhnici. Linkul la casă face referire este postarea de pe blogul lui Buhnici, în care acesta spune că este victima trolilor și a comuniștilor de pe rețelele sociale, care folosesc conturi false pentru a-l ataca.

”Da, avem un număr mare de obezi (copii şi adolescenţi) în ţara asta şi cineva (soţul meu) a spus-o mai direct…”, spune Lorena Buhnici. Întrebarea care se ridică este următoarea: ”Copiii și adolescenții ăia sunt doar fete? Sau doar vergeturile fetelor deranjează? Pielea de băiat minor e ok de admirat și cu vergeturi?”.

Ce a declarat George Buhnici (40 de ani) despre preferințele lui de pe litoral

Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor!. Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a precizat Buhnici.

George Buhnici: Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?

Reporter: 25 de ani. Dar nu e minoră cum ai zis!

Lorena, soția lui Buhnici: Nu, nu sunt! Doamne ferește!

George Buhnici: Auzi, dacă îți spun vâsta reală o să înțelegi că e minoră. Dacă scazi cât i-au dat tu, cu cât are ea, minoră iese.

Comentarii Facebook