VIDEO - Culmea tupeului: Un tânăr de 19 ani s-a plimbat printr-un mall cu un bancomat furat. A plecat cu el fără să fie oprit


Fără jenă și fără ezitare, un băiat de 19 ani din Timișoara a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce se plimba nestingherit printr-un mall cu un bancomat furta.

Bărbatul a scos aparatul din priză, l-a urcat pe un transpalet și a ieșit din centrul comercial fără să fie oprit sau chestionat despre această situație. Incidentul a avut loc vineri seara, în jurul orei 21:00, în incinta Iulius Mall, informează Tion.ro. Bărbatul a fost găsit a doua zi, în Vinga, județul Arad. Doar o parte din prejudiciu a fost recuperat. Se pare că o parte din bani au fost jucați la păcănele.

Ce declară autoritățile locale

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Timiș au depistat un tânăr, de 19 ani, bănuit de furtul unui bamcomat de cryptomonede din Timișoara. În fapt, astăzi, 9 aprilie, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 8 aprilie, în jurul orei 21:00, din incinta unui complex comercial din Timișoara, a fost sustras un bancomat de cryptomonede.

bancomat furat.jpg

„În urma investigaților efectuate, s-a stabilit că a fost cauzat un prejudiciu în valoare de 286.000 de lei, 236.000 de lei reprezentând suma de bani aflată în bancomat, iar 50.000 de lei reprezintă valoarea bancomatului. Cu prilejul depistării, s-au recuperat 52.500 de lei, dintre care 44.000 de lei asupra bănuitului, iar 8.500 de lei au fost găsiți îngropați în grădina imobilului de domiciliu. De asemenea, pe un câmp în apropierea localității Vinga, a fost depistat bancomatul sustras, în urma examinării constându-se faptul că, în interiorul acestuia, se mai aflau 127.700 de lei. În total, polițiștii au reușit recuperarea a 180.200 de lei, 55.800 de lei nefiind recuperați”, au declarat polițiștii arădeni.

bancomat furat bani.jpg

În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș, urmând ca, în cursul zilei de mâine, 10 aprilie, să fie prezentat magistraților, pentru dispunerea unei măsuri preventive.


Comentarii Facebook