VIDEO. Clipele de coșmar din momentul prăbușirii unui carusel dintr-un parc distracții! „Caruselul groazei” s-a înclinat, iar mai apoi s-a prăbușit complet


Scenele de groază au fost filmate într-un parc de distracții din Orenburg, Rusia. În evenimentul tragic au fost răniți cel puțin 20 de copii, dintre care trei se află acum în stare gravă, după ce caruselul pe care se aflau s-a prăbușit subit. 

Imaginile filmate în timpul incidentului au fost distribuite pe rețelele de socializare și în mass-media rusă. În ele, se poate vedea cum cum structura metalică a caruselului se înclină într-o parte, moment în care oamenii încep să țipe panicați, iar mai apoi caruselul se prăbușește complet.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 6 mai 2023, în parcul de distracții OrenPark din orașul Orenburg, la est de Moscova. Conform agenției TASS, cel puțin 20 de persoane au fost rănite când caruselul pe care se aflau s-a prăbușit.

Victimele au fost transportate de urgență la spital, iar trei dintre ele ar fi în stare gravă. Ministrul regional al Sănătății, Tatyana Savinova, a declarat într-un mesaj video postat pe Telegram că opt persoane au fost externate în aceeași zi, în timp ce 12 persoane rămân sub observație medicală.

O copilă în vârstă de 10 ani a ajuns în stare critică la spital

Potrivit ministrului regional al Sănătății, există cel puțin 6 copii care se află într-o stare stabilă după incidentul de la parcul de distracții OrenPark, în timp ce o fetiță de 10 ani este în stare critică și a fost pregătită pentru intervenție neurochirurgicală.

De asemenea, o tânără de 27 de ani care este în stare gravă se află în secția de terapie intensivă.

Conform mai multor surse, caruselul din parcul de distracții OrenPark fusese instalat recent. În imagini se poate vedea cum caruselul se lasă într-o parte, moment în care oamenii încep să țipe de panică, iar apoi structura se prăbușește complet.

Comentarii Facebook