Tânăr de 17 ani, identificat și cercetat de polițiști după ce a făcut un gest de o cruzime inexplicabilă unei pisici


Polițiștii din Mureș s-au autosesizat după ce în mediul online a apărut o filmare cu un bărbat care lovește cu piciorul în cap o pisică, animalul devenind complet dezorientat. Ulterior, agresorul a postat clipul pe TikTok, alături de mesajul „Am înnebunit-o”.

cover pisica.png

Tânărul de 17 ani este cercetat acum, în cadrul unui dosar penal care vizează infracţiunea de rănire cu intenţie a animalelor.

Conform datelor furnizate, luni, de oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, incidentul a avut loc în cursul lunii februarie 2023, pe raza localităţii Luduş, iar suspectul este un tânăr, de 17 ani, din localitatea Hodac. 

„În continuare, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rănire cu intenţie a animalelor, sub supravegherea unităţii de parchet competente”, au precizat cei de la IPJ Mureş.

Gestul de o cruzime inexplicabilă ar fi fost distribuit de adolescent pe rețeaua TikTok, alături de mesajul: ”Am înnebunit-o”, urmat de un emoji care râde. Cazul a ajuns în atenția polițiștilor după ce mai mulți oameni ar fi preluat și distribuit filmarea pe alte rețele de socializare, cerând intervenția autorităților.

Comentarii Facebook