VIDEO - Bătaie generală într-un mall din România. Au aruncat cu scaune și tăvi prin food-court


Clienții unui mall din Ploiești au devenit violenți și s-au luat la bătaie așa cum scrie la carte. Bătaia a avut loc la centrul comercial aflat la ieșirea din Ploiești, spre Valea Prahovei.

La încăierarea generală au participat atât femei, cât și bărbați. Unul dintre agenții de pază a încercat să aplaneze conflictul, dar mai rău a provocat spiritele.

Poliția a stabilit că un tânăr în vârstă de 23 de ani, în timp ce se afla în incinta unui centru comercial, ar fi fost agresat de către un alt tânăr în vârstă de 20 de ani. O altă tânără în vârstă de 20 de ani ar fi fost agresată fizic, iar de acolo a început nebunia.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că unul dintre tineri ar fi scos un obiect tăietor-înțepător pe care l-ar fi afișat în scop de intimidare, fără însă a lovi vreo persoană cu acesta.

La data de 5 martie, în urma probatoriului administrat, față de trei tineri cu vârstele de 20, 23, respectiv 25 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Ulterior, la data de 6 martie, cei trei au fost prezentați procurorului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive, față de aceștia fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase”, a transmis Poliția, citată de Antena 3.


Comentarii Facebook