Fiul unui secretar de stat în MAE, ridicat de DIICOT după ce ar fi vândut DROGURI în liceele din Capitală. Tatăl unui alt suspect, consilier la DNA


Detalii halucinante ies la iveală în cazul cocainei vândute la liceele de top din București! Printre elevii care ar fi complici la vânzarea stupefiantelor în licee de top din Capitală se numără fiul unui secretar de stat din Ministerul de Externe, iar alt copil este al unui specialist de la Direcția Națională Anticorupție. Ambii au fost duși la audieri la DIICOT.

La sediul DIICOT ar trebui să ajungă pentru audieri 20 de persoane. O parte dintre persoane au ajuns până la orele prânzului și unul dintre tineri le-a recunoscut jurnaliștilor prezenți în fața instituției că a făcut trafic de droguri.

Printre cei implicați în dosar este fiul unui secretar de stat din Ministerul Afacerilor Externe, dar și fiul unei consiliere din Departamentul Românilor de Pretutindeni din cadrul Guvernului, iar tatăl acestui copil ar fi specialist în cadrul Direcției Naționale Anticorupție, scrie Digi24.ro.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti (BCCO), împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Structura Centrală, efectuează, luni, 23 de percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti, într-o cauză care are ca obiect săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de mare risc şi trafic de droguri de risc, potrivit unui comunicat al Poliției.

Potrivit anchetatorilor, începând cu anul 2022, membrii grupării ar fi comercializat droguri de risc şi de mare risc consumatorilor, inclusiv către elevi din licee din Bucureşti. Până în prezent, la percheziții au fost descoperite diferite cantităţi de cannabis, cocaină şi ketamină, precum şi comprimate de medicamente. Peste 20 de persoane vor fi duse pentru audieri la sediul DIICOT - Structura Centrală.


Comentarii Facebook