VIDEO. Bătaie cu macete, pumni și picioare pe o stradă din Reghin. Au smuls coșurile stradale pentru a le folosi ca și arme!


Polițiștii din județul Mureș au deschis o anchetă, în urma unei bătăi în plină stradă, la Reghin. În imaginile video este surprins întregul incident, în care se poate vedea cum unul dintre cei implicaţi folosește un obiect care pare a fi o macetă.

Polițiștii din Reghin au deschis o anchetă după ce, în urmă cu peste o săptămână, mai multe persoane s-au bătut în plină stradă, în oraşul Reghin. În imaginile distribuite de Punctul.ro, se poate vedea cum un bărbat smulge un coș pentru gunoi, care mai apoi îl folosește pe post de armă albă. La un moment dat, unul dintre scandalagii din filmare pare că folosește un fel de sabie.

Conform datelor furnizate, marţi, de Poliția Judeţeană Mureş, incidentul a avut loc în dimineaţa zilei de 9 aprilie, în jurul orei 5.00, în faţa unui local din Reghin.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiștii de investigaţii criminale ai Poliţiei municipiului Reghin, s-a stabilit că altercația s-a produs între şase bărbaţi, toţi din aceeaşi localitate. Urmare a activităților specifice desfăşurate, la data de 12 aprilie 2023, faţă de cei şase bărbaţi, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore”, au transmis oficialii din cadrul Poliţiei, marţi, după ce imagini cu incidentele violente au fost publicate în presa locală.

Potrivit anchetatorilor, toți cei care apar în imagini sunt prieteni între ei, și se întorceau de la o zi de naștere, când au oprit mașinile și au început să se certe.

Oficialii IPJ Mureş nu precizează dacă ancheta a fost deschisă în urma unor plângeri din partea celor implicaţi, sau dacă poliţiştii au fost sesizaţi de către martori.

Dosarul vizează infracțiuni de lovire sau alte violențe, distrugere, încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, conducere fără permis de conducere.

VIDEO: Punctul.ro

Comentarii Facebook