Răzbunarea unui cuplu pe proprietarul unei vile închiriate prin Airbnb. Au consumat ca nebunii apă și gaz


Proprietarul unei vile inclusă în sistemul Airbnb s-a trezit cu o factură uriașă la gaze și apă, după ce imobilul a fost închiriat unor chinezi. 

Pentru că nu a putut putut anula rezervarea, cuplul a vrut să se răzbune și a lăsat robinetele de apă și gazul deschise timp de 25 de zile, adică pe toată perioada închierii.

Chinezii au închiriat o casă din Seul, Coreea de Sud, pentru 25 de zile, dar au constatat după aceea că nu era situată în centrul orașului, ci la periferie. Gazda a fost întrebată dacă există camere de supraveghere pe proprietate, iar răspunsul a fost că nu. Văzând că nu pot fi supravegheați, turiștii au intrat în casă și au aprins luminile, robinetele de apă și de gaz și au pornit aparatele electrice. 

Cuplul a plecat în călătorii pe durata celor 25 de zile și a intrat în casă numai de cinci ori, câte cinci minute la fiecare oprire. Proprietarul a constatat facturile numai după plecarea turiștilor, când au sunat cei de la compania de gaz pentru a vedea dacă nu este o avarie, având în vedere consumul, potrivit The Independent.

Gazda s-a dus la vilă și a găsit ferestrele deschise și gazul pornit. Factura primită a fost de 116 de dolari la apă și electricitate, 730 de dolari la gaz și 728 de dolari pentru ”cheltuieli diverse”. Spre exemplu, numai consumul de apă a fost de peste 120.000 de litri, în condițiile în care o familie de patru persoane consumă pe lună 23.000 de litri de apă.

Comentarii Facebook