VIDEO - Armata lui Putin ucide civili cu sânge rece. Momentul în care un civil ucrainean, cu mâinile ridicate, este împuşcat mortal de trupele ruseşti


Războiul din Ucraina a intrat deja în cea de-a treia săptămână de la izbucnire, iar ororile de pe front nu încetează să apară. Un canal de televiziune din Germania, ZDF, a publicat marți seara, 15 martie, un reportaj în care se arată cruzimea cu care un civil ucrainean este împușcat de un grup de soldați ruși. Civilul și-a ridicat mâinile în semn de predare și pentru a le arăta că nu reprezintă niciun fel de pericol pentru ei, dar cu toate acestea a fost străpuns de gloanțe.

Putin vorbește despre o "acțiune specială" în Ucraina care nu vizează civilii. Cu toate acestea, o dronă a filmat la câțiva kilometri vest de Kiev momentul în care un civil a fost împușcat de soldați aparent ruși”, au scris jurnaliștii germani pe pagina oficială ZDF de Twitter.

Potrivit sursei citate, bărbatul părăsea Kievul cu mașina personală când a fost oprit de soldații ruși. Imediat după ce a tras pe dreapta și a oprit motorul mașinii, a ieșit din autoturism și a ridicat mâinile în aer, pentru a le arăta soldaților că nu reprezintă nicun fel de pericol, cu toate acestea, ucraineanul a fost împușcat cu sânge rece. 


Comentarii Facebook