VIDEO - Ambasadorul Belarusului în Ucraina, umilit de un polițist. I-a înmânat o punguță cu „30 de arginți”: „Pentru cuțitul înfipt în spatele Ucrainei”


Înainte de a părăsii țara Ambasadorul Belarusului în Ucrainaa fost protagonistul unei scene umilitoare. Chiar înainte de a trece granița în Republica Moldova, șeful Serviciului de Stat de Frontieră al Ucrainei, Serhiy Deyneko, i-a înmânat ambasadorului din Belarus o punguță cu „30 de arginți”, simbolizând prețul pe care Iuda l-a primit pentru a-l trăda pe Isus. Până în momentul de față, toate acțiunile Belarusului indică faptul că acesta este principalul aliat al Kremlinului.

Pentru cuțitul înfipt în spate Ucrainei, puteți să i le predați șefului Comitetului de Frontieră de Stat al Republicii Belarus, general-locotenent A.P. Lapp”, i-a spus șeful Serviciului de Stat de Grăniceri al Ucrainei ambasadorului, dându-i monedele.

Acesta este un ordin!”, i-a transmis polițistul, întinzându-i punguța. Drept răspuns, ambasadorul Igor Sokol i-a replicat „Acesta este un ordin pentru tine, dar nu pentru mine!”, apoi a plecat.

Localnicii din Belarus încearcă să îi saboteze pe ruși

Apar semne că invazia ruşilor în Ucraina nu este bine văzută nici de oamenii din Belarus, aliatul cel mai de seamă al Moscovei. Potrivit şefului căilor ferate ucrainene, angajaţii din Belarus ar fi blocat trecerea trenurilor în Ucraina, pentru a preveni resuplimentarea trupelor ruseşti, potrivit Observator.ro.


Comentarii Facebook