Vineri 7 Octombrie

„Vei fi mereu îngerul nostru, suntem distruși”. O tragedie fără margini a lovit familia unei tinere proaspăt căsătorită


O tragedie de neimaginat a lovit familia unei tinere proaspăt căsătorită, din Sydney, după ce aceasta s-a stins din viaţă în timp ce se afla în luna de miere, alături de soţul ei. Fratele tinerei a postat un mesaj emoţionant imediat după aflarea teribilei veşti.

Zdrobit de durere, bărbatul a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare, prin care aduce un ultim omagiu tinerei a cărei viaţă a fost curmată la doar câteva zile după ce a îmbrăcat rochia de mireasă.  „Te voi iubi mereu, surioară. Vei fi mereu îngerul nostru. Ne este dor de tine și suntem distruși”, a scris el, alături de o poză înrămată a surorii lui, realizată chiar ziua nunții ei. Şi cumnatul ei, fratele mai mic al mirelui a postat miercuri seara un mesaj de condoleanţe pentru tânăra moartă pe terenul de golf, scrie Daily Mail.

Pentru Marina, sora pe care nu am avut-o niciodată, cu toții suntem cu adevărat zdrobiți de pierderea ta. Din momentul în care te-am cunoscut, am știut că ești cea potrivită pentru fratele meu. Firea ta bună și blândă este o dovadă a tipului de persoană care ești și este dovada că cei buni mor tineri. Fie ca sufletul tău să se odihnească în paradis pentru toată veșnicia, în timp ce veghezi asupra noastră în cerurile de sus. Te iubesc pentru totdeauna soră, Odihnește-te în pace", a scris bărbatul. 

Marina Hanna s-a căsătorit cu iubitul ei, Robbie Morgan, pe 11 iunie, în Sydney. Iar cei doi au plecat în luna de miere în Insula Hamilton. Doar că fericirea lor s-a sfârșit când femeia a murit pe loc, luni după-amiază. Tânăra, în vârstă de 29 de ani, a fost ucisă luni, când vehiculul - condus de soţul ei, Robbie Morgan - s-a răsturnat pe idilica insulă Hamilton, la doar zece zile după ce s-au căsătorit. Trecătorii i-au scos trupul din maşinuţă și au încercat să o resusciteze pe șosea timp de 35 de minute, dar nu a fost de folos - a intrat în stop cardiac și a murit pe loc, notează sursa citată. 

Comentarii Facebook