Vineri 7 Octombrie

Unde a dispărut Dacian Cioloș. Cozmin Gușă a explicat unde și de ce a dispărut Cioloș


Analistul politic Cozmin Guşă a explicat unde a dispărut din dezbaterea publică co-preşedintele USR-PLUS, Dacian Cioloş, după înlăturarea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii. 

Cioloș a făcut unele declarații după ce Vlad Voiculescu a fost demis, pe pagina de Facebook. 

S-a indisponibilizat pentru o perioadă, pentru că dereglajul este mare în sistemul de la PLUS. Nu numai că s-a indisponibilizat, dar l-a lăsat pe Barna să ia frontul comunicării în această problemă care afectează puternic credibilitatea lor. În acelaşi timp, nici nu i-a permis lui Dragoş Tudorache să prea vină cu declaraţii. Cert este că defectarea a fost majoră şi Cioloş nu a vrut să fie parte din acest spectacol al decapitării lui Vlad Voiculescu, pe care l-a lăudat tot timpul şi pe care a încercat să îl scoată victimă. 

Când şi-a dat seama că Iohannis va merge mai departe şi va fi pe această linie de neînduplecat, practic şi-a pus piciorul în ghips. A dispărut. Nu are nicio stare de sănătate gravă, a şi recunoscut că se află într-o așa-zisă stare de convalescenţă despre care nu a dat lămuriri. Eu am înţeles că se întâlneşte cu colegii, vorbeşte mult cu ei, dar nu vrea să apară public”, a declarat Cozmin Guşă la DCnews.ro.

Comentarii Facebook