Un tânăr român a distrus o familie din Italia, după ce s-a urcat la volan beat, drogat și fără permis. Tatăl unei fetițe de 6 ani a murit pe loc


Un bărbat de 36 de ani a murit într-un cumplit accident în Italia. Italianul a decedat pe loc, în urmă cu aproape o săptămână, după ce în maşina pe care o conducea a intrat o Alfa Romeo condusă de un român de doar 24 de ani, care a fugit apoi de la locul tragediei, dar a fost prins de carabinieri câteva ore mai târziu. Tânărul avea permisul suspendat și se urcase la volan băut și drogat, scrie Il Messagerro. 

Nenorocirea s-a produs sâmbătă seară, de-a lungul drumului de stat Valnerina, în orașul italian Terni, regiunea Umbria. Flavius ​​nu ar fi trebuit să se afle la volanul acelei mașini Alfa Romeo 147 care a intrat cu viteză în Smart-ul lui Manuel, deoarece permisul îi fusese retras în urmă cu câteva luni pentru conducere sub influența alcoolului. În plus, sâmbătă seară, românul șofa după ce ar fi băut și consumat cocaină.

Potrivit anchetatorilor, după impactul înfiorător, acul vitezometrului din Alfa era oprit la 120 km/oră. Mai mult decât dublul vitezei permise pe acel tronson de drum din Valnerina. Pentru Flavius Marcel A., care încă este internat în urma rănilor suferite după accident, fiind supravegheat de poliție, ușile închisorii se vor deschide imediat ce va fi externat.

soferul.jpeg

​După accidentul care nu i-a lăsat nicio scăpare lui Manuel Galeazzi, în vârstă de 36 de ani, din Macenano di Ferentillo, aruncat din Smart-ul său după impact, tânărul de 24 de ani, deși rănit, s-a făcut nevăzut. Polițiștii l-au vânat ore bune și l-au găsit abia duminică dimineața, la ora 5, de-a lungul drumului național 79, la intersecția cu Miranda. Dus la spital, analizele au scos la iveală că băuse alcool și consumase cocaină. Asta, împreună cu faptul că urcase la volan deși avea permisul reținut, l-au convins pe procurorul Raffaele Pesiri să dispună reținerea românului. Marți, judecătorul a validat mandatul de arestare care îl va trimite pe Flavius la închisoare.

Italianul de 36 de ani, tatăl unei fetițe de doar 6 anișori, va fi condus astăzi pe ultimul său drum. Va fi alături de el întreaga comunitate din Ferentillo. Un tânăr muncitor, care avea mereu zâmbetul pe buze și o vorbă bună pentru fiecare, scrie Observator.

victima.jpeg

Comentarii Facebook