Un tânăr, nevoit să sune imediat la 112, după ce şi-a văzut iubita într-un anunţ al Poliţiei


Situație ieșită din comun pentru un tânăr din Gorj, nevoit să sune la numărul unic de urgenţă 112, după ce a văzut poza iubitei sale într-un anunţ al Poliţiei.

Totul a început în urmă cu câteva luni, atunci când tânărul a început să vorbească, pe o reţea socială, cu o fată din comuna Mătăsari, judeţul Gorj. Cei doi s-au cunoscut, iar în urmă cu două zile au decis să se întâlnească şi să petreacă o noapte împreună.

A doua zi dimineaţă, tânărul a văzut, într-o postare pe Facebook, un anunţ al Poliţiei care anunţa dispariţia unei fete în vârstă de 14 ani. Când a văzut poza fetei alături de care şi-a petrecut noaptea, acesta a sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112 şi a povestit tot ce s-a întâmplat.

Cu o zi înainte, fata, care nu îi spusese iubitului vârsta reală, fugise de acasă, iar mama ei a căutat-o cu disperare, iar într-un final a apelat la ajutorul Poliţiei pentru a o găsi. Femeia şi-a dat acordul ca anunţul dispariţiei să fie făcut public, astfel că poliţiştii au apelat la ajutorul presei pentru a o căuta pe minoră, scrie Antena 3.

Comentarii Facebook