Lorena Buhnici, de partea soțului în scandalul celulitei: „Soțul meu a spus-o mai direct la televizor. Avem un număr mare de obezi”


Soția lui George Buhnici, Lorena, își susține în totalitate soțul în cele spuse despre femeile cu vergeturi. Reamintim că realizatorul de vloguri Buhnici a spus că este oripilat să vadă pe plajă fete cu pielea plină de vergeturi. Despre soția lui a spus că arată ca o minoră și toată lumea trebuie sa îi urmeze exemplul. 

El și-a dat cu părerea despre aspectul fizic al tinerelor care nu au grijă de corpul lor şi care se afişează în costum de baie „cu celulită şi vergeturi”. George Buhnici a afirmat că „mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici”.

Glumind recent la un festival, acesta a spus că are o soție care arată ca o minoră

George Buhnici: Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?

Reporter: 25 de ani. Dar nu e minoră cum ai zis!

Lorena, soția lui Buhnici: Nu, nu sunt! Doamne ferește!

George Buhnici: Auzi, dacă îți spun vâsta reală o să înțelegi că e minoră. Dacă scazi cât i-au dat tu, cu cât are ea, minoră iese.

Acesta a continuat și a spus că tinerele trebuie să aibă grijă de corpul lor, să nu se afișeze în costum de baie ”cu celulită şi vergeturi”.

Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul” a mai spus Buhnici la Antena Stars.

Soţia lui George Buhnici a reacţionat după scandalul care a izbucnit ieri în mediul online

Un interviu în care informaţia clară a fost scoasă din context a dus la ”priceperea” unor oameni de a ataca şi de a arăta cu degetul. Da, avem un număr mare de obezi (copii şi adolescenţi) în ţara asta şi cineva (soţul meu) a spus-o mai direct… la televizor. Când spun medicii nu mai facem postări în social media şi nici nu mai criticăm. De fapt, nici nu auzim! Cât despre ideea de misogin…cred că mulţi nu au aflat definiţia corectă. Las un link către…subiectul corect… ca să puteţi dormi liniştite/liniştiţi la noapte”, a scris Lorena Buhnici, redirecţionând către un text lung scris de soţul ei luni, 18 iulie, ca o justificare a celor spuse anterior. 

Citește și: Soția lui Buhnici, Lorena, a jignit GRAV o femeie pe plajă: E o balenuță cu siluetă greu de ținut în frâu

Comentarii Facebook