Un tânăr de 20 de ani a fost înţepat de 20.000 de albine. „Avea o pătură neagră” pe cap, până la gât și pe brațe


Un tânăr de 20 de ani, din SUA, a supraviețuit miraculos după ce a fost înțepat de 20.000 de albine. Băiatul ​​a supravieţuit atacului teribil, iar medicii spun că are şanse importante de a-şi reveni complet.

Austin Bellamy, un bărbat de 20 de ani din Ohio, se afla într-un copac din grădina casei sale şi tundea crengile uscate. Tânărul a tăiat, fără să-şi dea seama, o creangă pe care se afla un cuib de albine. În momentul următor, Bellamy a fost atacat de 20.000 de albine. Bunica şi unchiul său, care îl urmăreau de jos, au chemat imediat ambulanţa. Când au auzit despre ce e vorba, medicii au trimis de urgenţă un elicopter pentru a-l duce pe Bellamy cât mai rapid la spital, scrie Huffington Post.

Mama băiatului a declarat pentru sursa citată că atunci când şi-a văzut fiul său părea că acesta avea o „pătură neagră” pe cap până la gât și pe brațe. Potrivit medicilor, acesta înghiţit şi 30 de albine în timpul atacului. Tânărul a suferit insuficienţă renală, iar medicii au fost nevoiţi să-l pună în comă indusă. Bellamy şi-a revenit din comă, iar doctorii spun că ar trebui să se recupereze complet în perioada următoare. 

Comentarii Facebook