Duminica 28 Aprilie

Un tânăr a reușit să înșele o femeie de 75 de ani, care s-a îndrăgostit de el pe Facebook


O pensionară din Statele Unite ale Americii (SUA) a fost ținta unei înșelătorii romantice online. Bătrâna și-a vândut casa în care locuia pentru a trimite banii unui bărbat de care se îndrăgostise pe Facebook. 

Cei doi s-au cunoscut în luna martie a acestui an. Bătrâna în vârstă de 75 de ani din Statele Unite ale Americii a devenit victima unei escrocherii romantice online pe Facebook, dar a fost victima unui bărbat care cucerea femei, apoi le lăsa fără bani.

Relația lor a început să fie serioasă, iar atunci bărbatul a început să ceară bani strict în numerar. Victima a ajuns chiar să-și vândă casa și s-a ales cu un prejudiciu de aproximativ 95.000 de euro.

Astfel de cazuri nu sunt unice. Numai în ultimul an, americanii au pierdut 1,3 miliarde de dolari din cauza acestor escrocherii romantice din mediul online.

Poliția a arestat o femeie pentru că a înșelat un supraviețuitor al Holocaustului în vârstă de 87 de ani. Cei doi s-au cunoscut pe un site de matrimoniale. Femeia a reușit să obțină suma de 2,8 milioane de dolari, economiile sale de-o viață, avere de care s-a folosit pentru a trăi pe picior mare.

Comentarii Facebook