Un şofer speriat de radar a intrat în plin în maşina Poliţiei. Bărbatul a frânat brusc și a derapat


Caz ieșit din comun la Măgura, Buzău, unde un şofer s-a speriat de radar şi a intrat în plin în maşina Poliţiei. Accidentul grav, în care a fost implicată o autospecială a Poliției, a avut loc în urmă cu puțin timp, pe DN10.

Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între autoutilitara condusă, pe direcția Brașov către Buzău, de către un șofer în vârstă de 52 de ani, din Măgura și o autospecială de poliție, care circulă din sens opus, la volanul căreia se află un conducător auto, de 34 de ani, scrie Antena 3. 

Se pare că șoferul dubei circula cu viteză, a văzut mașina Poliției, care venea din sens opus, a frânat brusc, probabil a presupus ca e un radar, și a derapat. A ajuns pe contrasens și s-a lovit chiar de autospeciala Poliției. Accidentul s-a soldat cu rănirea a doi polițiști din autospecială, în vârstă de 34, respectiv 44 de ani, care au fost preluați de ambulanță în vederea evaluării medicale și acordării îngrijirilor de specialitate, notează sursa citată. 

Comentarii Facebook