Un șofer prins în timp ce conducea sub influență a încercat să-și schimbe locul cu câinele său, iar mai apoi a dat vina pe acesta


Povestea de necrezut din trafic s-a petrecut pe o șosea din statul Colorado, SUA. Polițiștii au oprit un șofer vitezoman, iar aceștia l-au observat pe dânsul în timp ce încerca să schimbe locul cu câinele său, pentru a nu fi arestat. 

Omul a încercat să le explice oamenilor legii că patrupedul său se afla la volan în momentul în care mașina a depășit limita de viteză. spus poliţiştilor că nu el era la volan în momentul în care a depăşit limita de viteză, ci patrupedul său. 

Un ofițer din orașul Springfield a declarat că l-a văzut pe bărbat mutându-se pe scaunul pasagerului. Ulterior, el a insistat că nu se afla la volan, dar anchetatorii cred că a fugit de poliție deoarece părea să fie în stare avansată de ebrietate, potrivit Sky News.

Bărbatul a fost reținut de polițiști, iar mai apoi dus la spital. Acesta se confruntă cu mai multe acuzații, inclusiv conducerea unei mașini sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Comentarii Facebook