„La Verona, Romeo, aici Costel” - Balconul fără podea și ușă din România care a devenit viral pe internet


Balconul fără podea sau ușă este localizat la etajul unei clădiri istorice din Brăila. Structura metalică a fost ținta ironiilor, după ce un cunoscut caricaturist l-a comparat cu balconul din opera „Romeo și Julieta”, care se poate vizita în orașul italian Verona.

Structura metalică fără noimă își are originea pe strada Unirii, în centrul istoric al Brăilei. Clădirea este proprietate privată. La parter își desfășoară activitatea o societate comercială, iar la etaj nu locuiește nimeni, potrivit Observator.

Poza cu balconul brăilean a devenit ținta ironiilor, în momentul când caricaturistul Costel Pătrăşcan a distribuit o fotografie în care structura metalică cu pricina este comparată cu celebrul balcon din Verona, Italia.

„La Brăila e filosofie, e abstract! Treburi grele”; „La Brăila balconul nu trebuie sa corespundă unei ferestre, deoarece noi nu avem bărbați curajoși și romantici care să escaladeze clădirea până la aleasa inimii!”; „La Verona, Romeo, la Brăila Costel”, au fost câteva din reacțiile internauților.

„Balconul de la Verona, celebrul, atrage sute, mii, milioane de vizitatori, eu cred că și acest balcon, care este într-o cheie comică până la urmă, poate fi un reper. Important este să găsim atracții şi oamenii să se amuze”, a transmis caricaturistul Pătrășcan, pentru sursa citată anterior.

Sursă FOTO: Facebook/Costel Patrascan

Comentarii Facebook