Un român cu coronavirus a scuipat medicii în spital


Un pacient de la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti a scuipat medicii. Managerul spitalului,  Emilian Imbri, îi face plîngere penală.

Să se facă bine, să-l externăm şi apoi vom depune plângere. Este vorba despre un comportament al unui pacient, comportament care nu este anormal, dar care ne va face pe noi, corp medical si instituţia pe care o reprezintă să depunem o plângere, după ce acest pacient va ieşi bine, pe picioare, sănătos şi vesel din spital", a declarat Emilian Imbri, managerul spitalului, la Antena 3.

Gestul, însă, este unul care nu îşi găseşte explicaţii. Sunt mici manifestări pe care le practică din când în când. Poate e de bucurie că se simte mai bine", a precizat Imbri.

El nu a vrut să spună dacă este vorba despre pacientul care a ajuns iniţial la Spitalul Universitar și care a acuzat dureri cardiace şi a mințit că n-ar fi fost plecat din ţară.

Lasaţi-mi dreptul de a face plângerea public după ce acest pacient se externează în viaţă şi într-o stare bună. Atunci se va face cunoscută persoana", a conchis Imbri.


Comentarii Facebook