Un restaurant din Kiev este pregătit deja pentru un eventual deces al lui Putin: Vom oferi șampanie gratuită în ziua morții lui


Un restaurant din Kiev se pregătește pentru un eventual deces al președintelui rus Vladimir Putin și a anunțat că va oferi șampanie gratuită tuturor clienților dacă acest lucru se va întâmpla, scrie Obozrevatel.

Reprezentanții restaurantului au anunțat acest lucru pe pagina lor de Instagram. Un poster special a fost deja pregătit pentru a anunța evenimentul.

imagine.jpeg

Comuniștii au purtat doliu pentru moartea lui Stalin. Iar restaurantul Washington” 1203 ” a sărbătorit acest eveniment cu o invitație la borș gratuit. Acum, în 2022 întreaga țară și lumea civilizată stă cu sufletul la gură în așteptarea sfârșitului noului tiran. Între timp ne pregătim cu șampanie gratuită”, se arată în mesajul publicat de aceștia.

Amintim că pe 9 martie 1953, la restaurantul „1203” din Washington, a fost afișat un poster special prin care se anunța distribuirea de borș gratuit în cinstea morții lui Iosif Stalin.

Comentarii Facebook