Un preot a fost prins în flagrant, în timp ce întreținea relații intime cu un minor


Un preot din Videle a fost prins în flagrant, în timp ce întreținea relații intime cu un minor, într-o casă din Sectorul 3 al Capitalei. 

Preotul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi dus, marți, în fața judecătorilor cu propunere de arestare.

Preotul mai era implicat într-un alt dosar. Se pare că el era suspendat în ceea ce privește slujirea la biserica din Videle. Părintele ar fi avut, de o perioadă lungă de timp, astfel de activități infracționale, mai exact acte sexuale cu minori.

Polițiștii au cercetat activitate infracțională a acestuia, în așa fel încât l-au prins în flagrant noaptea trecută. El a fost audiat și reținut pentru 24 de ore. Urmează și alte audieri în acest caz, mai ales că preotul nu a vrut să dea detalii în fața anchetatorilor.

Polițiștii Secției 24 au realizat investigații de amploare. În acest caz este vorba despre un minor de 16 ani. Acesta făcea parte dintr-un centru de plasament și ar fi fost luat în mod frecvent de către acest bărbat și ademenit cu bani, pentru a întreține raporturi intime cu el.

Minorul este audiat în prezența psihologilor anchetatori și urmează și alte cercetări pentru a vedea dacă este vorba și despre alte victime în ceea ce-l privește pe acest preot, conform Antena 3.


Comentarii Facebook