Duminica 28 Aprilie

Un jurnalist a testat carnea de la șaormerii pentru a vedea ce conține și apoi a făcut un material de televiziune


Un jurnalist cunoscut din Marea Britanie a testat carnea din shaorma, în cadrul unui material de televiziune, pentru a știi ce conține un astfel de doner kebab.

Clienți păcăliți de șaormerii. Jimmy Doherty de la Food Unwrapped a vrut să facă mai multe teste pe niște kebab-uri, așa că a dus ingredientele din ele la un specialist. În urma unor teste de laborator, a avut parte de un șoc.

Dacă cei mai mulți dintre clienți se gândeau că șaormele respective conțin carne de vită sau de miel, ei bine, doar una dintre ele a reușit să treacă testul suprem, celelalte conțineau carne de cal.

Înspăimântător. Ceea ce este cu adevărat trist este că doar un singur magazin din nouă a folosit miel. Dacă pot scăpa și nu îi costă nimic, o vor face iar!

Este important de știut că, de multe ori, în aceste magazine de kebab, vânzătorii le spun oamenilor că este miel, dar în realitate conține și carne de vită și de porc. S-ar putea să nu ne pese din ce este făcut, dar ar trebui să putem lua decizii în cunoștință de cauză și ar trebui să fie pedepsiți acești oameni care adaugă doar lucruri la întâmplare.

Atâta timp cât au gustul pe care îl au, tot aș mânca chiar dacă ar avea oameni în el. Nu sunt sigur că aș merge atât de departe, dar fiecare face ce crede”, sunt câteva comentarii, potrivit ladbible.com.

Comentarii Facebook