Duminica 28 Aprilie

Gest tulburător în Capitală! Un bărbat și-a aruncat câinele de la etajul 5, după ce s-a certat cu soția


Gest abominabil! Un bărbat de 62 de ani este cercetat, sub control judiciar, de poliţiştii din Bucureşti după ce a aruncat un câine de la balconul apartamentului, situat la etajul cinci al unui bloc din Sectorul 2. Animalul a murit în urma rănilor, scrie News.ro.

Bărbatul ar fi făcut acest gest în urma unui conflict cu soţia.

Poliţia Capitalei a anunţat, joi, că poliţistii Serviciului pentru Protecţia Animalelor au reţinut un bărbat, în vârstă de 62 de ani, cercetat într-un dosar penal pentru ucidere a animalelor, cu intenţie, fără drept. 

Ancheta a pornit după ce poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie şi ai Serviciului pentru Protecţia Animalelor au fost sesizaţi, prin sistemul 112, că un bărbat şi-ar fi aruncat câinele de la un etaj superior al unui bloc, din Sectorul 2.

Din cauza leziunilor suferite, câinele a decedat, acesta fiind transportat la Institutul de Diagnostic şi Sănătate Animală. Totodată, bărbatul a fost dus la audieri, iar în baza probatoriului administrat a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Comentarii Facebook