Miercuri 24 Aprilie

Un grup de polițiști a descoperit o adevărată fabrică de permise auto false: printre „clienţi” sunt şi nume cunoscute din showbiz


Opt bărbați au fost arestați după ce anchetatorii au descoperit că au falsificat mii de documente printre care și permise auto. Printre clienții „fabricii de permise auto” se numără și mai multe nume cunoscute ale showbiz-ului românesc.

Polițiștii din Ilfov au început să suspecteze că este posibil să existe anumite nereguli cu privire la unele permise auto, după ce au oprit în trafic, în repetate rânduri, doi bărbați, tată și fiu care au prezentat documente care arătau suspicios. Cei doi prezentau de fiecare dată alte permise auto emise de autorități din străinătate, din țări precum Italia, Spania, Franța sau Irlanda. În final, permisele s-au dovedit a fi false. 

Unul dintre bărbați a fost reținut pentru 24 de ore, apoi a fost eliberta sub condrol judiciar. Cercetările au continuat și astfel polițiștii au descoperit că cei doi făceau parte dintre grupare infracțională care se ocupă cu falsificarea de documente. 

Trei dintre membri rețelei se ocupau de „racolarea” clienților și încasarea banilor, iar alți cinci cu fabricarea documentelor: permise auto, asigurări RCA, cărți de identitae sau chiar diplome de Bacalaureat. Potrivit unor surse, printre clienții acestei rețele se numără și mai mulți cântăreți de manele. Până acum, opt persoane au fost reținute sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis, fals și uz de fals în acte în formă continuată. 


Comentarii Facebook