Un elev de 13 ani, înjunghiat de un coleg de școală cu un an mai mare. De la ce a pornit totul


Un elev de 13 ani a fost înjunghiat de mai multe ori de un coleg mai mare, după ce s-a luat la ceartă într-o pauză. Incidentul a avut loc la o școală generală din județul Galați, marți, 1 noiembrie. 

Incidentul extrem de violent a avut în şcoala generală din comuna Movileni, judeţul Galaţi. Cei doi băieţi se cunosc, sunt prieteni, dar la un moment dat au început să se certe. Atunci, cel de 14 ani, din clasa a VIII-a, a scos din buzunar un briceag şi l-a înjunghiat de mai multe ori pe celălalt băiat. Conducerea şcolii a anunţat poliţia. Băiatul de 13 ani, care a fost înjunghiat, a fost luat de mama lui şi dus imediat la spital.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi a deschis o anchetă pentru a afla cum este posibil ca un elev să vină la şcoală cu un cuţit şi să-şi atace colegii. În acelaşi timp, şi poliţia a deschis un dosar penal pe numele băiatului în vârstă de 14 ani pentru loviri şi alte violenţe. 

Copilul înjunghiat se află acum la Spitalul de Urgenţă pentru Copii din Galaţi având mai multe plăgi la nivelul abdomenului, potrivit Observator. 


Comentarii Facebook