Vineri 9 Decembrie

Un copil de patru ani, înecat în piscina din curtea casei. Tulburată de incident, mama a fugit de acasă. A fost găsită ulterior, fără suflare


Un copil de patru ani a fost găsit fără viață în piscina din curtea casei, după ce mama sa l-a scăpat câteva minute de sub privire. După ce și-a găsit copilul înecat, femeia a fugit de acasă și a fost găsită ulterior fără suflare. 

Un copil de patru ani s-a înecat, miercuri, în piscina din curte, în timp ce se afla sub supravegherea mamei. După incidentul nefericit, tulburată de cele întâmplate, aceasta a fugit de acasă, a informat miercuri, IPJ Dâmboviţa.

Băiatul de patru ani, găsit înecat în piscina din curtea casei

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi, prin 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că un copil s-a înecat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din primele verificări, au constatat că un minor de patru ani, care se afla în grija mamei, ar fi căzut într-o piscină situată în curtea locuinţei. Din nefericire, a fost declarat decesul copilului, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei”, precizează IPJ Dâmbovița. 

Tulburată de incident, mama copilului a fugit de acasă

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Mama copilului a fugit de acasă după ce s-a produs incidentul.

Întrucât ulterior producerii evenimentului mama copilului a părăsit locul respectiv, aflându-se într-o stare de tulburare emoţională, la acest moment, sunt efectuate activităţi de căutare a acesteia”, mai anunţă IPJ Dâmboviţa.

Femeia a fost găsită fără suflare, după ce și-a curmat viața

Potrivit polițiștilor citați de g4media, mama copilului de patru ani a fost găsită joi dimineață spânzurată de un copac. Rudele și apropiații spun că băiețelul era sufletul familiei, iar tânăra mamă nu ar fi putut suporta să trăiască fără acesta. În urma sa au rămas o fetiță și soțul îndoliat. 

Sursa foto: pixabay

Comentarii Facebook