Un bunic în vârstă de 83 de ani s-a îndrăgostit de chiriaşa sa cu 53 de ani mai tânără. Cum s-a terminat povestea


Un pensionar în vârstă de 83 de ani, din Arad, s-a îndrăgostit de chiriașa sa, o tânără de 30 de ani, și într-o criză de gelozie l-a amenințat pe iubitul femeii cu un pistol. 

Conflictul dintre cei doi bărbați a avut loc în plină stradă, iar jandarmii au fost solicitați să intervină. Femeia a fost pentru o perioadă mai lungă de timp chiriașa pensionarului.  În acest timp, se pare că proprietarul casei, mai în vârstă cu 53 de ani decât tânăra chiriaşă, s-ar fi îndrăgostit de aceasta. Totuşi, femeia s-a mutat. În urmă cu câteva zile, pensionarul s-a întâlnit pe stradă cu fosta chiriaşă şi iubitul ei şi a început să îi înjure.

pistolul 1.jpg

Mai mult, acesta avea un pistol ascuns în haină şi chiar i-a ameninţat pe cei doi că îi va împuşca, susţin autorităţiile din Arad. Jandarmii care au intervenit la fața locului au confiscat pistolul și încărcătorul, care conținea cinci cartușe, predându-le polițiștilor în vederea continuării cercetărilor. 

Pe numele bărbatului de 83 de ani au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de amenințare, ptrivit Mediafax. 


Comentarii Facebook