Miercuri 24 Aprilie

Un bebeluș de trei luni a murit, după ce a fost lăsat de părinți în mașină câteva ore, la peste 32 de grade


Caz tragic în SUA, unde un bebeluș de doar trei luni a murit după ce a fost lăsat de părinți în mașină, câteva ore, în timp ce temperaturile au trecut de 32 de grade. Temperatura interioară a unei mașini poate crește rapid. 80% din creșterea totală a temperaturii are loc în primele 30 de minute. 

Temperaturile din interiorul mașinii le pot depăși adesea pe cele din exterior cu până la 50 de grade, de aceea medicii spun că nu este niciodată sigur ca micuții să fie lăsați nesupravegheați într-o mașină, pe orice vreme, chiar și cu geamul întredeschis.

Autoritățile au fost chemate, după ce copilașul a fost găsit inconștient, în Pennsylvania. În ciuda eforturilor medicilor, pentru micuț nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat mort la fața locului. Mai târziu, bebelușul a fost identificat ca fiind Kayden Nguyen. Incidentul este sub investigație, potrivit unui comunicat al poliției, notează Observator. 

Kayden Nguyen fost al cincilea copil care a murit într-o mașină fierbinte anul acesta în Statele Unite, potrivit KidsAndCars.org și, în medie, 38 de copii mor pe an în mașini încinse. 

Comentarii Facebook