Un bărbat și-a ucis iubita de 1 Martie și a petrecut o săptămână cu cadavrul în casă


O femeie a fost găsită moartă, duminică, într-un bloc din Iași. Se pare că cel care a omorât-o este chiar concubinul său. Crima a avut loc în data de 1 Martie, iar bărbatul a stat cu cadavrul în casă o săptămână.

A stat cu cadavrul în casă o săptămână

Vecinii bărbatului care a comis crima susțin că avea un comportament foarte ciudat, făcea scandal mai tot timpul înjurându-și concubina cu care locuia de mai bine de un an. Acesta are 70 de ani, iar victima sa avea 64 de ani.

Pe data de 1 martie 2021, suspectul în vârstă de 71 de ani și concubina sa, de 63 de ani, se aflau într-un imobil din municipiul Iași. La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, între cei doi concubini a intervenit un conflict. Potrivit datelor strânse până acum, suspectul și-a lovit concubina cu o curea cu cataramă, în special în zona capului. Medicul legist a constatat că decesul victimei a survenit ca urmare a asfixiei mecanice cu sânge, în urma fracturii de piramidă nazală suferită, dar și plăgilor de la nivelul buzelor și al obrajilor și, implicit, al hemoragiei interne”, a declarat duminică seara Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Pe de altă parte, surse judiciare au menționat că suspectul a stat cu victima în casă de pe 1 martie 2021 până pe data de 7 martie, când a decis să-și anunțe un nepot că iubita lui a murit. Nepotul a decis să anunțe autoritățile. În urma audierilor, suspectul a fost preluat și transportat la Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iași, pentru efectuarea unei expertize psihiatrice.

În eventualitatea în care, joia viitoare, psihiatrii vor decide că ieșeanul a avut discernământ în momentul comiterii faptei, anchetatorii vor propune arestarea preventivă a acestuia, sub acuzația de omor asupra unui membru de familie. 


Comentarii Facebook