Un bărbat şi-a omorât iubita şi fiica de doar un an, înainte de a se sinucide în curtea unei biserici


O crimă macabră a șocat lumea. Un bărbat şi-a omorât iubita şi fiica de doar un anișor, înainte de a se sinucide în curtea unei biserici din Georgia, SUA. Bunica fetiţei este și ea în stare critică. 

Darian Bennett a omorât-o pe partenera sa şi a rănit-o pe mama acesteia, după ce a intrat în casa acestora înarmat, sâmbătă seara, a declarat sergentul Jack Redlinger de la biroul șerifului din Newton. Biroul de Investigații din Georgia (GBI) a identificat copilul de un an drept Jaquari Bennett. Autoritățile nu au făcut încă publică identitatea mamei şi a bunicii, scrie observatornews.ro

Poliția din Covington a primit un apel la 911 cu puțin timp înainte de ora 23:30, sâmbătă, în legătură cu o persoană împuşcată în zonă, anunţă Redlinger. Odată ajunşi la faţa locului, ofiţerii au întâlnit 2 copii de 11 şi 12 ani. Când au intrat în casă, poliţiştii au descoperit trupul neînsufleţit al mamei într-o baltă de sânge, precum şi pe mama acesteia, bunica copilului, cu multiple plăgi împuşcate, potrivit CNN. Femeia a fost dusă de urgenţă la Centrul Medical din Atlanta cu elicopterul și se află în stare critică, a spus sergentul, potrivit sursei citate. 

Darian Bennett a fost cel care a împușcat-o pe mamă şi a luat copilul cu el înainte să fugă. Polițiștii au emis o alertă de urgenţă pentru găsirea atacatorului şi a fetiţei. Duminică dimineață, însă, poliția a primit un apel de la un bărbat care anunţa că își va lua viața. Ofiţerii au percheziţionat zona foișorului bisericii din Riverdale, găsindu-i ulterior pe tată, identificat ulterior ca Darian Javaris Bennett, în vârstă de 38 de ani, şi pe micuţa Jaquari, ambii decedaţi în urma împușcăturilor efectuate de bărbat. 

Comentarii Facebook