Marti 28 Martie

Un bărbat s-a trezit cu o factură de 76 milioane de euro la energie electrică: „S-a ridicat glicemia cred că la 400 când am văzut”


Un bărbat din Adjud, județul Vrancea, a avut parte de un adevărat șoc după ce a primit factura la energie electrică. Acesta s-a trezit că are de plătit 76 de milioane de euro pentru energia electrică consumată pe parcursul a cinci luni. Furnizorul de energie electrică și-a dat seama în scurt timp de greșeala făcută și i-a trimis factura corectă.

Romică Păduraru deține o pizzerie și o brutărie în Adjud, ambele la aceeași adresă. În mod normal, factura la energie electrică nu depășește 1.000 de lei pe lună. La finalul lunii trecute, a avut însă parte de o surpriză de proporții, scrie Digi24.ro.

În decembrie, pe 20, mi-au venit facturile alea cu niște sume de am paralizat când le-am văzut, una de 76 milioane de euro. După care, la o săptămână, a venit cu minus... cum ar veni le-au stornat. Șocul e când le vezi. Sumele alea. Mi se pare că cei care emit facturile astea fac abuz în serviciu și neglijență. Mi se pare urât din punct de vedere emoțional, oamenii suferă un șoc. Vă dați seama că mi s-a ridicat glicemia cred că la 400 când am văzut așa ceva și am rămas șocat, pentru că mă gândeam de unde să fac rost de bani”, a spus Romică Păduraru. 

În scurt timp, furnizorul de energie electrică și-a dat seama de greșeala făcută și i-a trimis bărbatului factura corectă. Șocul însă a rămas. Compania susține că a fost o situație punctuală, regretă eroarea și asigură clienții că depune eforturi pentru a le oferi servicii în condiții optime, notează sursa citată.

Comentarii Facebook