Joi 2 Februarie

FOTO - Un bărbat francez, prins cu 35 de grame de cannabis la intrare în România. Călătorea într-un tren care trece prin Cluj-Napoca


Un pasager care călătorea în trenul internațional care circulă pe ruta Budapesta – București a fost prins de polițiști având asupra sa trei punguțe cu cannabis

Trenul a fost verificat la intrarea în țară prin Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, printre pasagerii verificați fiind și un cetățean francez în vârstă de 41 de ani. 

În urma controlului efectuat de poliţiştii de frontieră, s-a constatat că în interiorul bagajului de mână se aflau trei pungi transparente din plastic, care conţineau o substanţă vegetală de culoare verde-oliv, cu miros înţepător. Existând suspiciuni că respectiva substanţă este interzisă la deţinere, cetăţeanul francez a fost condus la sediul sectorului pentru cercetări şi verificări suplimentare”, a informat, miercuri, 9 noiembrie, Poliția de Frontieră. 

cannabis politie frontiera.jpg

S-a solicitat sprijin lucrătorilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate din cadrul Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Arad şi s-a stabilit că cele trei pungi transparente conţin muguri de substanţă vegetală, presupusă a fi canabis şi cântăresc aproximativ 35 de grame”, au mai transmis grănicerii. 

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism fac cercetări pentru de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu.


Comentarii Facebook