Miercuri 24 Aprilie

Un bărbat a sunat la Poliție, dar apoi n-a mai deschis uşa. S-a supărat că nu a venit poliţistul pe care l-a cerut operatorului


Caz ieșit din comun în județul Iași, un bărbat a sunat la 112 pentru a anunţa că un consătean din Drăguşeni, l-a provocat să iasă în drum cu fiul său, pentru a-i omorî.

Bărbatul i-a cerut totuși operatorului de la 112 să nu trimită la faţa locului un anumit poliţist, din cadrul postului local de poliţie, întrucât acesta l-ar favoriza pe agresor. În urma apelului, la faţa locului s-a prezentat cel mai apropiat echipaj de poliţie, din care făcea parte însă şi poliţistul în cauză, întrucât era o situație de urgență. Nervos, ieșeanul a intrat în casă refuzând să mai discute cu poliţiştii, specificând că el ceruse să vină altcineva.

Ca urmare, bărbatul a fost amendat cu 500 de lei pentru „alarmarea organelor specializate pentru a interveni în caz de pericol, fără motiv întemeiat”, faptă prevăzută de Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, scrie ziaruldeiasi.ro. 

Comentarii Facebook