Vineri 27 Ianuarie

Un bărbat a sunat la 112 să anunțe că logodnica sa a urcat beată la volan


Situație inedită în Maramureș, unde un bărbat a sunat la 112 pentru a anunţa că o femeie s-a urcat beată la volan. Bărbatul a decis să dea dovadă de „spirit civic” din răzbunare, căci femeia era logodnica sa și abia se despărțiseră. Tânăra a fost prinsă de poliţişti după o cursă de aproape 45 de kilometri.

Bărbatul din Maramureş a vrut să se răzbune pe femeia cu care avea de gând să se căsătorească şi a sunat la 112 pentru a reclama că aceasta s-a urcat beată la volan. Potrivit Gazeta de Sud, cei doi au băut în noaptea de marţi spre miercuri, dar s-au certat atât de rău încât au rupt logodna. Femeia, supărată, l-a anunţat pe bărbat că pleacă acasă la mama sa, într-o localitate aflată la 45 de kilometri faţă de casa bărbatului.

Enervat, bărbatul a sunat la poliţie şi a spus că fosta sa logodnică vrea să ajungă la Boiu Mare, deşi a băut foarte mult. Echipajele plecate în urmărirea tinerei au reuşit să o oprească abia când femeia mai avea câţiva kilometri până la locuinţa mamei ei. Testată cu aparatul alcooltest, a fost depistatî cu 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului, notează sursa citată. 

Comentarii Facebook