Tragic! Doi soți, găsiți spânzurați în curtea casei. Soţul ar fi omorât-o pe femeie, doi copii au rămas orfani


Crimă șocantă într-o comună din Vaslui. Un bărbat şi-a pus capăt zilelor, la scurt timp după ce şi-ar fi lovit şi omorât soţia. Într-un moment de furie, bărbatul şi-a ieşit din minţi, fiind convins că soţia l-ar fi înşelat.

Totul s-a întâmplat în localitatea Cepeşti. În urma unei discuţii aprinse, după ce bărbatul de 41 a acuzat-o pe femeie că l-ar fi înşelat, acesta a spânzurat-o într-o anexă a gospodăriei. Imediat după crimă, bărbatul nu a mai rezistat şi s-a sinucis. Au fost găsiţi spânzuraţi în curtea casei, mai întâi el, apoi la câteva ore poliţiştii au găsit şi cadavrul femeii de 30 de ani, scrie Observator.

Cei doi soţi au împreună doi copii. Unul dintre ei este încă la grădiniţă, în timp ce celălalt urmează să intre la toamnă în clasa a treia.

La data de 27.07.2022, ora 12.25, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat de 40 ani, din Cepești, comuna Bogdănița, județul Vaslui, a fost găsit decedat (spânzurat), în curtea locuinței. Ulterior, la ora 20.31, Poliția Municipiului Bârlad a fost din nou sesizată, cu privire la faptul că a fost găsită decedată, respectiv spânzurată, și soția bărbatului decedat (30 de ani), într-o  anexă din curtea locuinței.

Întrucât în cauză există suspiciunea comiterii unei infracțiuni contra vieții, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, urmând a fi efectuate cercetări, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs cele două decese", transmite ISU Vaslui.

Comentarii Facebook