Sambata 28 Ianuarie

Un bărbat a primit în cont, din greșeală, o sumă mare de bani de la Google. De o lună așteaptă să-i înapoieze


Google i-a trimis din greșeală un sfert de milion de dolari unui bărbat, blogger și inginer, iar acesta spune că a așteptat aproape o lună să primească un răspuns de la companie. 

Sam Curry a postat acum câteva zile un mesaj pe Twitter în care spune că gigantul tehnologic i-a transferat în cont 149.999 de dolari, postând și o imagine cu o captură de ecran. „Este în regulă dacă nu îi vreți înapoi”, a spus Curry în mesaj, explicând că au trecut mai bine de trei săptămâni între momentul în care a primit banii și cel în care a primit confirmarea de la Google că i-a primit mesajul. 

Bărbatul a spus că nu s-a atins de bani și i-a păstrat în cont pentru momentul în care compania avea să-i ceară, inevitabil. Înapoi. Dar pentru a evita plata unui impozit ar putea fi nevoie sp-i transfere într-un alt cont, a declarat el pentru NPR News, citat de Business Insider.

Inginerul IT, care este specializat în depistarea de vulnerabilități în software-ul companiilor, a declarat pentru NPR News că în momentul de față face un fel de „vânătoare de recompense” pentru companii, inclusiv Google. Însă spune că nu mai avea de primit bani de la Google. „Echipa noastră a făcut recent, din greșeală, o plată eronată”, a declarat un purtător de cuvânt de la Google pentru NPR. „Apreciem că acest lucru ne-a fost comunicat rapid și ne străduim să corectăm eroarea

Purtătorul de cuvânt a mai spus că Google face demersuri pentru recuperarea banilor, dar la sfârșitul săptămânii Curry încă îi avea în cont.

Sursa foto: ncr.com

Comentarii Facebook