Un băiat de 11 ani a fost găsit mort în piscina unei pensiuni. Medicii s-au luptat să-l resusciteze pe copil, însă fără rezultat


Caz tragic în comuna Ieud, judeţul Maramureş, un copil în vârstă de 11 ani a fost găsit mort, ieri, pe fundul unei piscine din curtea unei pensiuni. Căldura l-ar fi determinat pe copil să meargă la piscina pensiunii, însă nimeni nu l-a văzut intrând în curte şi ulterior în piscină.

După multe minute, oamenii l-au văzut pe băiatul de 11 ani pe fundul piscinei şi au sărit să îl ajute. A fost scos imediat și au fost alertate autoritățile la numărul unic de urgenţă 112. Un echipaj al Ambulanței Sighetu Marmației a sosit la fața locului. În acelaşi timp, elicopterul SMURD de la Jibou a fost trimis în Ieud. Medicii de pe elicopter și cei de pe ambulanță s-au luptat 40 de minute să îl resusciteze pe băiat. Din păcate, fără rezultat. Au fost nevoiți să declare decesul, scrie Antena 3.

Cazul a fost preluat de către polițiști. Se încearcă să se afle cum o astfel de piscină este deschisă fără ca nimeni să o supravegheze. Ne referim aici la un salvamar sau la o persoană cât de cât calificată în astfel de situații. A fost deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de omor din culpă.

Comentarii Facebook