Povestea emoționantă a unor bebeluși schimbați în maternitate: ”Noi, mamele, plângeam de fiecare dată când vorbeam”


O mamă din Sicilia a suferit un șoc, după ce și-a dat seama că prietena fiicei sale de la grădiniță semăna izbitor cu fetele ei mai mari. Așa s-a prins că de fapt, la maternitate, avusese loc o greșeală fatală și fetița ei nou-născută a fost schimbată de asistente.

Marinella Alagna a născut în 1998, la maternitatea din Mazara del Vallo, iar timp de 3 ani a trăit fără griji, crescându-și fata. În maternitate, alături de ea a născut și Gisella Fodera, iar bebelușii celor două femei semănau izbitor. Din această cauză, ele le-au spus insistent medicilor și asistentelor să aibă grijă pentru a nu le încurca. Inevitabilul s-a produs, însă, iar Marinella a luat-o acasă pe Mellisa, fiica Gisellei, iar Gisella a luat-o acasă pe Caterina, fiica Marinellei.

După trei ani, Marinella s-a prins că ceva este în neregulă

Cele două familii, care locuiau în același oraș și își duceau fetele la aceeași grădiniță, au trăit liniștite timp de 3 ani. Într-o zi, Marinella a văzut-o la grădiniță pe Caterina (fiica ei biologică reală), care semăna foarte mult cu celelalte fete mai mari ale ei, lucru care i-a dat de gândit. Ulterior, mamele, Marinella și Gisella, s-au văzut la grădiniță și au discutat despre posibilitatea, care părea atunci absurdă, ca fiicele lor să fi fost schimbate la naștere. Testul ADN a stabilit, însă, că bănuielile lor erau reale.

Familiile au luat decizia de a schimba din nou fetele

În fața adevărului, cele două familii au decis să le integreze pe Mellisa și pe Caterina în familia biologică, iar specialiștii le-au atras atenția ce trebuie să facă. Mamele au fost sfătuite să stea 6 luni departe de fetele pe care le-au crescut până la 3 ani, pentru ca acestea să se adapteze cum trebuie familiei biologice. Așa cum era de așteptat, Marinella și Gisella nu au rezistat mai mult de trei luni departe de fetele lor, așa că s-au reîntâlnit și de atunci au parte de o relație uimitoare.

Noi, mamele, plângeam de fiecare dată când vorbeam zilnic la telefon, dar după trei luni nu am mai rezistat, ne-am revăzut și am hotărât să nu ne mai despărțim niciodată”, a declarat Marinella pentru Daily Mail.

Părinții au trecut cu greu peste această schimbare, dar fetele s-au adaptat foarte repede, mai ales că erau și foarte mici. 

La început, am simțit că iubindu-mi fiica biologică, pe Melissa, era ca și cum mi-aș fi trădat fiica pe care o crescusem inițial, dar în prezent pot spune că simt că eu și Melissa suntem într-adevăr mamă și fiică”, a explicat Gisella.

Comentarii Facebook